Изнася и извозва стари кухненски шкафове

ХАМАЛ БГ изнася и извозва стари кухненски шкафове

Демонтажът на кухненски шкафове изисква не само сръчност, но и известни умения в сферата на хамалските и транспортните услуги. Без значение дали въпросната вещ ще бъде изхвърляна или премествана, тя трябва да бъде подготвена за изнасянето си. Това съвсем не е толкова просто и онзи, който смята, че да разглобиш „нещо” е много по-лесно от това да го сглобиш, то в този случай греши. При разглобяването на кухненски шкафове и остраняването им от стената, се изискват доста повече усилия от обикновеното изнасяне на стар диван, например.

Изнася и извозва стари кухненски шкафове

Най-важното нещо при демонтирането на кухненски шкафове, които са закачени за стена, е да не се прилага повеч еот необходимата сила. В противен случай това ще доведе не само до тяхното повреждане, но и до нанасянето на сериозни щети върху повърхността на стената. Възможно е да се наложи дори нейното „реновиране”, тъй като има вероятност, ако не бъде извършен безопасен демонтаж да бъдат предизвикани щети, които да възпрепятстват монтирането на новите мебели. При положение, че няма да монтирате такива, то тогава поправянето на стената, ще бъде задължително, за да се прикрият „белезите” от старото обзавеждане.

В зависимост от това, което сте решили да правите с шкафовете, се определя до някаква степен и начина, по който ще бъдат разглобени. При положение, че ще ги изхвърляте, то демонтажа им няма защо да бъде толкова стриктен. Единствено трябва да се внимава с това, за което споменахме вече – да не се повреди по някакъв начин стената, за която са хванати. Иначе може да си позволите дори да строшите пантите, ако винтовете са клеясали и не можете да ги отвиете по нормален начин.

Колкото до самото им изнасяне от жилището, то не би трябвало да имате някакви проблеми с тази част. Първо, защото след като ги разглобите и свалите от стената, дори сами ще можете да ги изнесете от дома си. Ако заедно с тях изхвърляте и друга част от кухненското обзавеждане – диван; маса; столове; канапе и подобни, то ви съветваме да разглобите шкафовете на възможно най-малки парчета, за да може да си осигурите достатъчно свободно пространство в микробуса, с който ще ги извозвате до сметището.

Изнася и извозва стари кухненски шкафове в София

При преместване нещата стоят по малко по-различен начин, тъй като трябва да се вземат необходимите мерки за обезопасяването на товара. Използвайте кашони; вестници и каквото друго се сетите, за да гарантирате безопасността на вещите.

ХАМАЛ БГ може да ви осигури своите професионални хамалски и транспортни услуги на страхотни цени в София и региона. Единственото нещо, което трябва да направите е да позвъните на 0888 575 888 и за всичко останало ще се погрижим ние! Ако нямате време за губете или физическа възможност да го направите сами – позвънете ни!

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *