Почистване на дворове и извозване на боклуци

Почистване на дворове и извозване на боклуци в София

Почистването на старо жилище с двор от боклуци изисква не само време и усилия, но и в някои случаи специализирана техника и транспорт. Ако имате намерение да „сринете“ всичко със земята и на негово място да създадете мечтания дом, то със сигурност ще имате нужда от професионалните услуги на някоя фирма. ХАМАЛ БГ предлага почистване на къщи и дворове и извозване на боклуци от тях в София и региона. Разполагаме с необходимата техника, опит и превозни средства, за да извършим експресно разчистване на всякакви обекти от боклуци!

В една къща отпадъците винаги са много и от различно естество. Поради тази причина е хубаво да се консултирате предварително с фирмата, която бихте наели за нейното почистване, за да разберете дали тя разполага с необходимия капацитет, за да се погрижи за тяхното изхвърляне. Тук е момента да посочим, че утилизирането на битови и строителни отпадъци е коренно различно и се използват различни техники, пособия и превозни средства за извозването им до сметище. Затова ние винаги изпращаме човек на оглед, който да се запознае в детайли и „на живо“ със ситуацията, за да може да прецени по какъв начин, колко време и колко би ви струвало ангажирането на професионална хамалска фирма!

Почистване на къща с двор

Най-често сред битовите отпадъци попадаме на стари мебели, електроуреди, машинни части, посуда и друг вид покъщнина, която би могла да се рециклира и използва за създаването на нови „продукти“. ХАМАЛ БГ разполага със собствено сметище за депониране в квартал Враждебна, поради което можем да ви предложим безплатно изхвърляне на стари мебели и електроуреди по всяко време в София и региона!

При почистването на боклуци от къща с двор най-големи затруднения може да изпитате с изнасянето и изхвърлянето на храсти, дървета и други „буреняци“. Нека обърнем малко повече внимание обаче, на изкореняването на стари дървета, тъй като с тях може да си навлечете сериозни главоболия. Препоръчително е да се уверите, че всичко е наред с тях и не попадат в графа „защитени“, тъй като някои видове не могат да се изсичат, дори да се намират на Ваша собственост. Тогава единствения начин е да потърсите съдействие от местната екология, която да ви даде разрешително за изкореняване и преместване. В противен случай може да си навлечете сериозни проблеми и солени глоби.

Изхвърляне на къща с двор

Самото извозване на отпадъците предполага използването на подходящ транспорт. В случая може да се наложи транспортирането им с камиони или други превозни средства, които не биха могли да поберат без проблем боклуците и да ги извозят до сметището. ХАМАЛ БГ разполага със специализиран транспорт, който е пригоден за нуждите на този тип работа.

За комплексното почистване на къща с двор е препоръчително да потърсите услугите на фирма, която би могла да отговори на критериите ви за качество и добре свършена работа. Свържете се с нас на телефон 0888 575 888 и ще получите оферта за почистване на боклуци от къща с двор или друго жилище в София и региона!

Категория: Почистване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *