Изхвърляне на стари мебели в София – 0888 575 888

Изхвърляне на стари мебели с изнасяне и извозване за София

Изхвърляне на стари мебелиИзвозване на стари мебели

Цени за изнасяне на мебели с транспорт и включена такса смет:

– Демонтаж на гардероб, спалня  и секция с изнасяне, товарене и изнасяне от 60 до 80 лв;

– Демонтаж на гардероб, секция и шкафове с товарене, изнасяне и извозване от 70 до 80 лв;

– Демонтаж на кухненски шкафове изнасяне, товарене и изнасяне от 70 до 90 лв;

– Изнасяне на стара холна гарнитура, с маса и демонтаж на секция от 80 до 100 лв;

– Дограма до 10 прозореца с товарене и извозване от 90 до 110 лв.

Цени за почистване на апартаменти с извозване на всички отпадъци:

– Почистване на едностаен апартамент от мебели, електроуреди и дреболии от 90 до 120 лв;

– Почистване на двустаен апартамент от мебели, електроуреди и дреболии от 110 до 140 лв;

– Почистване на тристаен апартамент от мебели, електроуреди и дреболии от 140 до 170 лв.

Цени за товарене и извозване на строителни отпадъци:

– Събиране, товарене и извозване на 10-15 чувала до 30 кг/бр от 80 до 90 лв;

– Събиране, товарене и извозване на 15-25 чувала до 30 кг/бр от 90 до 110 лв;

– Събиране, товарене и извозване на 25-35 чувала до 30 кг/бр от 110 до 140 лв;

– Събиране, товарене и извозване на 35-50 чувала до 30 кг/бр от 140 до 180 лв.

Във всички цени са включени транспорт, хамали и такси смет за територията на гр. София.

Безплатни огледи и кратки срокове!

Почистване на апартаменти, мазета и тавани изхвърляне на отпадъци от 20 до 25 лв. кубик в зависимост от етажа и количеството. В цената са включени такси смет и всички средства по демонтаж, изнасяне, подреждане в превозно средство и транспортиране до подходящо депо за депониране на битови отпадъци.

Ако имате ненужни електроуреди бяла и черна техника HAMAL.BG организира безплатно изнасяне и извозване всеки ден от 8:00 до 21:00 часа.

Извозване на боклуци от апартаментИзхвърляне на мебели и парцали

Нанасянето в ново жилище не е толкова приятна задача, колкото изглежда на пръв поглед. Освен, че ще трябва да извършите немалко ремонтни дейности, за да приведете жилището по Ваш вкус, то най-вероятно ще Ви се наложи да демонтирате старите мебели, които сте закупили заедно с жилището, освен ако не сте се разбрали със старите собственици да освободят помещението от всички ненужни вещи. Ако сте закупили жилището заедно с мебелите, но повечето от тях не Ви вършат работа и смятате да ги смените, ще Ви бъде нужно определено време и усилия, за да ги демонтирате и да приложите цялостно изхвърляне на стари мебели в София и региона.

Извозване на стара дограмаИзвозване на боклуци от апартамент

Като цяло демонтажа не е особено трудна работа, но ако не разполагате с необходимите инструменти и умения ще бъдете сериозно затруднени при извършването му. За да се справите с тази задача трябва да имате под ръка най-необходимите инструменти – различни видове отвертки, гаечни ключове и чук за по специални случаи. В случаи, че просто смятате да изхвърлите старите мебели, то демонтажа ще премине бързо и лесно, и едва ли ще имате нужда от повечето инструменти, тъй като най-вероятно ще натрошите старите мебели щом няма да ги ползвате отново, но в противен случай демонтажа може да окаже доста по-трудна задача, ако все пак решите да използвате старите мебели. При това положение, когато извършвате демонтажа трябва да бъдете особено внимателни и концентрирани, защото в противен случай, ако просто сваляте безцелно отделните части ще Ви бъде много трудно да ги сглобите отново.

Извозване на дрехиИзвозване на дървения и боклук

Например, ако разглобявате някоя кухня с много шкафове, без да ги номерирате по реда на отделяне, то ще Ви отнеме много време и нерви, за да я монтирате отново. Добре е да пазите свързващите части и елементи (болтове, гайки, панти и т.н.) на всяка една мебел, която демонтирате, защото ще Ви излезе доста скъпо да ги купувате отново.

След като сте приключили с демонтирането, трябва да решите как ще транспортирате старите мебели до сметището или до друго определено от Вас място, в случаи, че няма да ги изхвърляте. В зависимост от двата варианта, ще Ви бъдат необходими и два различни вида транспорт. Ако смятате да ги изхвърлите ще Ви бъде необходим бус с малко по-голяма каросерия, който ще успеете да ги събере, но ако смятате да ги ползвате някога, ще Ви бъде необходим камион, с който да прекарате на няколко пъти мебелите, тъй като едва ли ще успете да ги съберете на един път.

Ако не разполагате с необходимото време и транспорт за целта, най-добре се възползвайте от услугите на специализирана фирма, която ще се справи за нула време с тази нелека задача.

Категория: Почистване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *