Изхвърляне на чували със строителни отпадъци

Фирма за изхвърляне на чували със строителни отпадъци

Почистването след ремонт може да ви струва страшно много усилия и време. Обикновено фирмата, която сте наели да извърши ремонта, ще се погрижи и за строителните отпадъци, но, ако сте се възползвали от услугите на т.нар. „домашни майстори“ или пък собственоръчно сте се заели с поправянето на дома си, то трябва да знаете какво ви очаква. Въпросните боклуци трябва да ги закарате до специализираните сметища, които се занимават с тяхното утилизиране. Не може просто да ги оставите до близките кофи за битови отпадъци. Подобни действия подлежат на санкция от 200 до 500 лева при първо провинение и може да достигнат дори до 2 000 лева!

Изхвърляне на чували със строителни отпадъци

Така че, сами преценете дали си заслужава риска. „Съседи дебнат отвсякъде“ и шанса някой да ви натопи в общината, е много голям. В този случай пред вас има два варианта – да организирате сами изхвърлянето на строителните отпадъци или да повикате фирма, която да ви помогне. Безспорно втория вариант, е много по-изгоден. Няма да изразходвате излишни физически усилия и време. Единственото, което трябва да направите е да намерите фирма, която да ви предложи достатъчно изгодни условия за изхвърляне на чували със строителни отпадъци. Колегите от HAMAL BG могат да ви помогнат. Позвънете им на номер 0888 575 888 и те ще се погрижат за разрешаването на вашия проблем.

Ако поради финансови или други причини прецените, че ще ви бъде по-изгодно да се заемете сами с изхвърлянето на боклуците, то позволете да ви дадем няколко съвета, които неминуемо ще ви бъдат от полза. Преди да се захванете с работата, ще трябва да си осигурите превозно средство. Принципно бихте могли да използвате и личния си автомобил, но нашия съвет е да не го правите. Първо, защото не е ОК от хигиенична гледна точка. Неслучайно въпросните боклуци, се изхвърлят на специализираните бунища, които се занимават с тяхното унищожаване, защото могат да бъдат опасни за здравето на човека и околната среда. Така че, сами разбирате, че чувалите нямат място във вашата кола. Потърсете микробус или в краен случай ремарке, което да използвате. Освен това не трябва да използвате обикновени чували, ами такива, които са изработени от по-дебел найлон и няма да се скъсат при по-голяма тежест.

Самото им изнасяне ще ви коства страшно много усилия. Дори да водите активен начин на живот, то няма как да не се почуствате умора, след като пренесете на ръка 15-20 чувала от дома ви до транспортното средство. Ако предположим, че живеете на високите етажи на някоя жилищна кооперация и асансьорът не работи, то положението ви се утежнява допълнително.

Изхвърляне на чували със строителни отпадъци в София

Честно казано това са емоции, които може и е препоръчително да си спестите. Изгубеното време няма кой да ви го върне. Освен това съществуват потенциални рискове за здравето, които могат да ви вкарат дори в болница! Така че, ако прецените, че не си заслужава да хабите енергия и време – позвънете на телефон 0888 575 888. Мит е, че хамалските услуги са скъпи. Ако не вярвате – хвърлете един поглед на ценоразписа в сайта или просто ни се обадете на горепосочения телефон. Сумата, която ще заплатите е меко казано „символична“ на фона на усилията, които ще ви бъдат спестени.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *