Извозване на чували със строителен отпадък

Изнасяне и извозване на чували със строителен отпадък

Изпитвате трудности при почистването на боклуците, които са се появили след приключването на ремонтните дейности в дома ви? ХАМАЛ БГ може да ви предложи решение на вашите проблеми и само с едно набиране на телефон 0888 575 888 се възползвайте от него. Хамалите ни ще се погрижат за почистването на отпадъците и за тяхното извозване до сметището. Този тип отпадъци се утилизират по специфичен начин, за който са необходими определен тип техника и умения.

Извозване на чували със строителен отпадък

Изхвърляне на строителни отпадъци след ремонт

Ако сами сте се захванали с ремонта на дома си, то неминуемо ще трябва да помислите за начина, по който ще изхвърлите боклуците, които ще се образуват след него. Някои отпадъци трябва да се изхвърлят на момента, докато други могат да почакат. Например, ако къртите стена, плочки или бетон в дома си, може да съберете отпадъците в чували и да ги изнесете на балкона или пред входа, след което да ги извозите на един път. При други типове строителни боклуци обаче, нещата не могат да стоят по този начин и трябва да се изхвърлят на момента, защото могат да бъдат опасни за здравето.

ХАМАЛ БГ извършва експедитивно почистване и изхвърляне на строителни отпадъци. Ще изпратим необходимия екип, който е „въоръжен“ със съответната техника и умения, за да изнесе боклуците, без да бъде губено излишно време, нерви и усилия.

Транспорт под наем за строителни отпадъци

Много хора ни търсят във връзка с това, че не разполагат със собствен транспорт и не могат да извозят боклуците до сметище. Те вече са свършили „хамалската дейност“ и са се погрижили за изнасянето на отпадъците и почистването на помещенията от тях. В тази връзка ни питат дали можем да осигурим транспорт, с който да бъдат извозени или „сиреч“ – да дойдем да ги натоварим на микробуса или камиона и д ги извозим до сметището. Тук е момента да посочим, че достъпът до специализираните бунища за строителни отпадъци е ограничен и се допускат само утилизирани лица и фирми.

Извозване на чували със строителен отпадък в София

Да, ние можем да ви предложим само ИЗВОЗВАНЕ на строителните отпадъци. Ще изпратим мобилен екип, който да пристигне в уречения ден и час и да извози боклуците ви до сметището. За ваше и наше улеснение можем да ви осигурим и контейнер, в който да ги натоварите. По този начин извозването ще бъде извършено за минути. Нагледно казано – идва превоза, закача контейнера и си тръгва. Докато в противен случай ще бъде загубено време за натоварването и разтоварването на боклуците в превозното средство.

Така че, ако имате нужда от професионални хамалски и транспортни услуги за почистване на всякакъв тип отпадъци – винаги може да разчитате на ХАМАЛ БГ! Ние сме тези, които могат още на момента да се отзоват и да решат проблема ви. Позвънете ни на 0888 575 888.

Категория: Хамалски услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *